What about us?

Wat doen wij nu?

  Follow me on Twitter

  Nederland actueel

  Weer & tijd

  Colofon


  • Get this widget from Widgetbox
  • Creative Commons License
  Pagerank fotoblogtoppers www.delapol.typepad.com

  « Eddie's Schoenen | Hoofdmenu | Het Huis »

  10-9-06

  Reacties

  An

  Ik mis je, gewoon, that's it!!! dat heb je weleens en ik heb het nu...dus dan weten we dat weer. Morgen gaat de zon weer schijnen, dikke kus en liefs
  XA

  Juudt

  nou, eh...k was laatst bij m'n nicht en zij was op haar wereldreis ook in Vientiane geweest. Ze vertelde dat, hoewel het ver boven hun budget was, de Scandinavian Bakery een echte traktatie was... vandaar ;)
  Jammer dat ik je niet ga zien bij de borrel. k moest even langs de huisarts, weer hetzelfde probleempje... Volgende keer dan? ;)

  ginny

  ja, hoe weet je dat??? ik dacht, omdat je alle mails naar het blablablaos-adres stuurt, dat ik dus niet lees, maar ed wel, dat je dat daar een keer gemeld had. HOE WEET JE DAT? ben nou wel erg benieuwd! EN: JA, IK KOM GRAAG NAAR DE BORREL STRAKS!!! TOT DAN!!!

  Juudt

  Ik vind ze allemaal erg kleurrijk, maar (ook) de 3e absoluut het mooist! Wat leuk dat jullie de scandanavian bakery hebben ontdekt. Wel vreemd dat jullie je helemaal niet afvragen hoe ik dat weet ;) als niet-wereldreiziger... Moet ik alweer nieuwe foto's sturen van het kastje? Ik kijk uit naar het moment dat we kunnen skypen. liefs, Judith. PS: Ginny, je bent van harte uitgenodigd morgen bij de borrel ;)

  An

  Ed, erg mooi!!! Ik vind de 1e en de 3e de mooiste, wel moeilijk kiezen hoor..ben benieuwd!! Wel grappig, weer zo een wedstrijdje..deze kleuren zorgen ervoor dat je zeker weten in de kalender komt, misschien zelfs een baantje?! Zou toch leuk zijn? Ik leer ook hier op de beeklaan van oma!! XA

  Oma

  Heb genoten van het kapperverhaal en vond ook de kleurenfoto's schitterend. Jullie krijgen vast een plek in de kalender! Herkende niet alle bloemen; wil alles graag ook zelf bekijken wanneer ik bij jullie ben. Wat de kakkerlakken betreft: advies blijft en je hoeft niet bang te zijn voor eierverspreiding o.i.d. Wat water aangaat: zorg voor een voorraadje. Dat deden we vroeger ook. Voor dergelijke huishoudelijke zaken wil ik op jullie Passar ook nog wel wat uitzoeken. Tevens genoten van jullie V. Times!
  Liefs en dikke kussen van Oma.

  De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

  februari 2010

  zo ma di wo do vr za
    1 2 3 4 5 6
  7 8 9 10 11 12 13
  14 15 16 17 18 19 20
  21 22 23 24 25 26 27
  28            

  Archief

  Laos

  • ABC
  • Luang Prabang
  • Mekong delta
  • Vientiane

  Keep in touch

  • Vul hier je mailadres in:


   Powered by FeedBlitz